Nyheter,  Privat shoppingstund,  Temakvällar

Lite förändringar

Som Ni inte har kunnat undgå att märka så har butiken nu försvunnit, pga kaoset i våra privata liv så har butiken inte uppdaterats på väldigt länge, inga Instagram inlägg har gjorts, inga bloggtexter har tillkommit och inte ett nyhetsbrev har skickats ut.
Det betyder dock inte att vi inte har sålt en hel del kläder och hjälpt till iaf men nu har vi tagit steget att ta bort butiken (för stunden, den finns kvar och kommer komma upp igen, kanske nästa år vem vet) för att spara pengar och för att lätta bördan på oss här hemma.

Istället nu så kommer Ni kunna handla direkt här i bloggen/på Instagram eller via en privat shoppingstund som Ni nu kan boka här 🙂
Väldigt mycket kommer vara klädpaket men kommer också köra temakvällar när vi säljer lösa plagg genom först till kvarn principen, det första kommer till helgen och temat är ”Sommar” så tunna, svala plagg, badkläder, sandaler, solhattar mm. Vill Du vara med och handla? Följ oss på Instagram (RosaMarianne.se) och skicka gärna önskemål på storlekar och annat. Priserna kommer ligga LÅGT, 5-50 kr med något litet undantag.
Framöver blir det fler temakvällar, har Ni önskemål om teman tar vi gärna emot synpunkter på det också.

Sedan kommer det som sagt säljas en hel del paket, både små och stora, till hösten kommer många perfekta ”Förskolepaket” till väldigt bra priser (2-10 kr per plagg) som exempel.

Vi kommer fortsätta ha lite tävlingar här och på Instagram för att både hålla kontakten med Er alla goa människor som hjälper oss hjälpa och för att Ni är värda alla chanser att vinna fina priser!

Hur mycket paket som kommer, antalet temakvällar etc kommer bero på min hälsa, mina barns hälsa och vilken ledig tid som finns över i ett hushåll med en hårt arbetande pappa, en sjukpensionär till mamma och två underbara barn på spektrat, egentligen är det väl noll men människor fortsätter att gå hungriga, frusna och ledsna så så mycket vi bara kan kommer vi hålla liv i Rosa Marianne och helt enkelt följa vårt eget motto ”ingen kan göra allt men ALLA kan göra något” och vara nöjda med det vi kan göra med Er hjälp!

Stor kram till Er alla 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *