Privat shoppingstund

Boka en privat shoppingstund

Vill Du komma till oss i Hässelby och handla i lugn och ro till låga priser? Titta igenom kläder utvalda efter Dina önskemål samtidigt som fika dukas fram? Allt sker på vår uppfart där sköna utemöbler finns för Dig att bekvämt handla ifrån medan kläderna hängs fram på klädställningar och placeras vikta på bord för enkel granskning och genomgång.

Innan det är dags får Du förutom att boka en dag och tid, fylla i ett frågeformulär för att säkerhetsställa att kläderna och eventuella andra saker som Du tittar igenom har potential att vara av intresse för Dig.
Vi kommer vilja veta önskade storlekar och vilken typ av plagg som söks. Vilka märken älskar Ni och vilka är av noll intresse? Vilka färger gillar Ni och vilka kan vi undvika att plocka fram? Är mönster något för Er? Skall det då vara blommigt, randigt, rutigt? Vill Ni ha tryck och i sådana fall vilka gillar Ni? Är det något material som skall undvikas? Vilken prisklass vill Ni att plaggen ligger under/ på? Är någon liten fläck ok?

Detta är bara en bråkdel av frågorna som Du får besvara för att det skall bli en så lyckad shoppingupplevelse som möjligt och givetvis vill vi därför också veta om det finns några matallergier så att Ni kan njuta av fikat utan besvär 💜

Självklart kan Du ta med Din partner, mamma eller liknande (tala bara om hur många Ni blir så fikat räcker 😉 ) men skall vännen som söker kläder till sitt egna barn med så önskar vi att ett formulär fylls i även från hennes/hans sida!

Varmt välkommen att boka Din privata shoppingstund, vi ser fram emot att träffas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *