Startsida

Som Ni säkert har märkt har det inte skett så mycket eller nästan inget alls i butiken, på bloggen och Instagram/FB. Detta då våra liv har ställts om lite och kräver mer tid och kraft som måste tas någonstans ifrån och tyvärr blir detta resultatet.
Men trots noll uppdateringar och tecken på liv så kommer det en beställning här och var och vi är så tacksamma för Ert fortsatta stöd! Glöm aldrig bort det! 

Idag har jag iaf lagt in alla sommarkläder i butiken igen, det är något hundratal av klänningar, shorts, t-shirts, badkläder och annat som nu finns tillgängliga igen :) 
Kanske finns det något som tilltalar just Dig!
Jag har en liten fundering på hur jag skulle kunna uppdatera på ett mer effektivt sätt men måste klura lite mer på det. Sedan innan jag glömmer så har Ni kanske märkt att vissa funktioner försvunnit och sidan ser lite annorlunda ut mm, detta då vi valt att ta ett billigare paket för butikenssystem. Det blir inga pop-uper, man kan inte markera mer än ett objekt i taget, rabattkoder funkar inte som förut mm mm. Men vi sparar in en hel del och då det inte kommer in så mycket intäkter är detta otroligt viktigt så jag hoppas Ni kan ha överseende med att det inte fungerar precis som det gjort innan.
Som alltid, tusen tack för allt Ert stöd ❤️ 

Varmt välkomna till Rosa Marianne, den lilla butiken som säljer förälskade barnkläder, barnsaker och annat 
smått och gott till förmån för barnfamiljer drabbade av ME/CFS i första hand och andra behövande familjer i andra.
Behöver Du och Din familj lite stöd? Tveka inte att skriva till oss! 

Förklara situationen och vad Ni saknar; hyrespengar, kläder eller kanske en födelsedagspresent, endast Ni vet vad som behövs så ju mer information vi får, desto lättare får vi att hjälpa Er om vi kan, vilket vi hoppas innerligt på.
Vi kan dock inte hjälpa alla hur gärna vi än vill men vi gör vårt bästa för att hjälpa så många som möjligt på bästa möjliga sätt! 
Kom ihåg, alla behöver vi hjälp ibland!


Stort tack alla Ni som handlar och hjälper oss hjälpa!

NI ÄR UNDERBARA ❤️

Ingen kan göra allt men ALLA kan göra något!


På vår blogg och Instagram kommer alla nyheter att komma upp allra först så följ oss gärna!
Rosa Mariannes Instagram sida
Rosa Mariannes Blogg

Titta gärna runt och om Ni undrar något eller bara önskar nå oss av en annan anledning så tveka inte att skriva en rad via bloggen, Instagram eller via vårt mejlformulär här på sidan, ett svar kommer så fort som möjligt!

Kram från oss till Er