Köp en julklapp, ge bort två!

Ingen kan göra allt men ALLA kan göra något!


För vissa är ett brev till Tomten en chans att be om ett mirakel för en närstående, lite extra mat till julen och kanske om man nu kan få tre önskningar, så vore lite kläder som faktiskt passar och inte är lite för korta trevligt. Gärna med Anna på för vem vill inte ha det 🥰

Jag önskar vi kunde utföra mirakel och ge alla med en sjuk närstående deras mamma, bror, bästa vän, älskare mfl tillbaka men tyvärr kan jag varken trolla eller forska fram allas botemedel 😔 
Jag hade personligen önskat och har också bett så många ggr om min mammas hälsa tillbaka men vad jag eg ber om är min mamma tillbaka för en ME/CFS sjuk person lever kvar men känns ibland bortgången för den minimala kontakt som de brukar orka med.
Jag kan inte ens föreställa mig känslan av att leva mitt i detta som ett litet barn.
När sedan ekonomin för väldigt många går i botten och mat på bordet inte längre är en självklarhet så förvärras allt ännu mer,
sorg fylls på med uppgivelse. 

Sedan blir det jul, en tid fylld med glädje, pepparkakor och julklappar, för alla andra dvs.
Familjerna som hör av sig till oss firar inte jul, inte för att de inte vill utan för att de inte har råd.
Inte råd med pepparkaksdeg och julstök, inte råd med julskinka, köttbullar och annat som ses som så självklart på julbordet.
Absolut inte råd med julklappar, inte ens i form av sånt som verkligen behövs som kläder som passar rätt, skor som värmer
eller overall som håller tätt.
Julen är ingen högtid för många, det är en månad av vånda med kulmination i en dag fylld av hopplöshet och förtvivlan.

Men med Er hjälp kan vi iaf förgylla livet lite grann för dessa familjer, köpa dem pepparkaksdeg och kristyr, ordna så de kan äta sig sådär proppfullt mätta som man gör vid jul och givetvis, se till så alla små får en klapp eller ja två, något användbart och något helt onödigt bara för att det resulterar i ett stort lyckligt leende hos barnet 🤩
Det ger en extra gåva i form av lite lugn och förtröstan hos föräldrarna, välförtjänt sådan.

Så; Köp en julklapp, ge bort två!
Läs mer om vår kampanj och julinsamling i butiken där det fylls på med perfekta julklappar, kalenderpresenter mm varje dag och Du, ingen kan göra allt men ALLA kan göra något!

💖

Här kan Ni läsa mer! Smidigt eller hur 😉

Vår vinst går alltid till att hjälpa barnfamiljer där någon är sjuk och ekonomin är i botten, om det nu inte är en barnfamilj som hör av sig där ingen är sjuk men ekonomin ändå är i botten och ett behov av hjälp finns, för då hjälper vi förstås till iaf!
Förutom att vi finns för akuta behov så har vi ett par fasta utdelningar varje år; till sommarlovet delar vi ut inte bara glasskuponger och lite annat som gör livet roligare utan även presentkort på mat då många har svårt att ha råd att äta sig mätta hela familjen under det långa lovet och sen har vi utdelning till jul. Nu har vi inte funnits så länge så vi har bara haft en julutdelning, dvs 2020 men då gav vi alla ansökande familjer mellan 2-2500 kr beroende på antalet barn samt julklappar från oss privat och butiken.

Det låter inte som så mycket pengar för en jul och givetvis önskar vi att vi kunde ge så mycket mer men för dessa familjer var detta en förmögenhet, barnens ögon var stora som tallrikar när de förstod att ja, julklapparna var till dem.

Det borde inte vara såhär i Sverige 2021 men världen ser ut som den gör och allt man kan göra är sitt bästa för att dela med sig och vi hoppas Ni vill göra just detta!  Dessutom så kan Ni glädja någon i Er närhet samtidigt som Ni hjälper en helt främmande person genom att köpa en julklapp och ge bort två!
Butiken är nämligen påbörjat full och fylls på dagligen med perfekta julklappar och kalenderpresenter till alla från små babys till äldre men stilfulla mormor! Och alla däremellan såklart, inkl fyrbeningar🥰 
Sedan så är ju butikens vanliga innehåll tillgängligt såklart både för eget bruk och som presenter för förälskat i begagnat skick går lika bra att ge bort, att tänka på miljön också blir tre flugor i en smäll, hur fantastiskt är inte det! 🤩

Jag skulle kunna skriva på i en evighet men jag tror Ni fått den viktigaste informationen, listar dock lite runt inköp som kan vara bra att veta:

🎄 Alla nya med-hjälpare får 20% rabatt på ett köp, detta gäller dock inte reavaror, paket samt för stunden alla NWT julklappar och jul- och nyårsplagg i vår Jul och Nyårs kategori.

🎁 Eftersom det kommer in nya varor varje dag så kan man för att vara säker på att få det man vill ha men ändå samfrakta, lägga en beställning och välja fraktalternativet " vänta med frakt" och sedan lägga så många beställningar som man vill tills man känner sig klar och mailar mig så jag kan väga och återkomma med fraktkostnaden. Eller så kan man hämta upp sitt paket i Hässelby eller på ett par angivna dagar framöver på Söder i Stockholm.

🎇 Betalning sker via Swish eller kontant vid hämtning, vill man betala via bankkonto istället så hör av Er så ordnar jag fram nummer för det.

⛄ Vill man få sitt inköp inslaget så kan detta ordnas, en klapp per beställning är gratis och sedan tillkommer en kostnad för varje extra efter det. Inslagningen kan vara julinspirerad, tema vinter, skrika grattis på födelsedagen eller vad annat Ni nu vill ha.

🥁 Frågan kommer ofta så svarar här; ja vi tar gärna emot donationer av barnkläder och saker i helt och rent skick. Just nu kan vi även ta emot annat som är i Nytt skick som kan säljas som julklappar.

🎆 Söker Ni ett klädesplagg, en storlek, ett visst mönster eller annat som inte finns i butiken kan Ni alltid skriva en rad och fråga, det finns en hel del på lagret som inte lagts ut ännu plus att det kommer in nytt lite då och då. Vid intresse kan vi även skriva upp Er på en lista och höra av oss när något som matchar Era önskemål kommer in, detta gäller då mer ett specifikt tryck eller liknande mer än byxor i stl 80.

Har Ni några andra frågor eller funderingar så tveka inte att höra av Er!
Jag vill också säga att leverans av paket går ibland fort, ibland inte lika fort. Jag är själv sjukpensionär med flera svåra diagnoser och har sedan två små barn med extra behov också så lite förståelse och tålamod får jag be Er alla om💝
Är något tidskritiskt så skriv det i beställningen!


Tack för att Ni läste Er igenom allt och tack i förskott för Er hjälp att hjälpa oss hjälpa!